Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Trivselsperson

Trivselspersonens overordnede rolle på Gug Skole er i samarbejde med skolens øvrige personale at forebygge elevers mistrivsel og hjælpe med sparring og rådgivning til såvel kollegaer som forældre ved elevers mistrivsel. Trivselspersonen kan rådgive og sparre omkring alle trivselsproblematikker såvel personlige, sociale som mere specialpædagogiske udfordringer.

Trivselspersonen arbejder med individuelle trivselssamtaler, gruppesamtaler og også i samarbejde med lærere og pædagoger på klasseniveau.

Der tilbydes såvel kortere individuelle samtaleforløb som længere understøttende samtaleforløb, hvor indsatser i tæt samarbejde med såvel forældre som lærere og pædagoger kan justeres i forhold til barnets/den unges behov. Ofte får trivselspersonen i samarbejde med lærere, pædagoger og ledelsen en rolle som mere overordnet tovholder omkring barnet.

Trivselspersonen deltager generelt i såvel eksterne som interne møder om elever i vanskeligheder. Trivselspersonen deltager fast i skolens trivselsforum, hvor der er mulighed for at drøfte trivselsproblematikker mere tværfagligt. Derudover kan trivselspersonen også inddrages i forhold til bekymrende fravær.

Som forældre kan I altid tage kontakt til skolens trivselslærer; Kristian Skall, via Aula eller pr. telefon (51520381), men oftest er det mest hensigtsmæssigt, at den første kontakt går gennem klasselæreren.